Kennismaking

Foto van Anja Angelen Mijn naam is Anja Engelen- van Veldhuizen ik ben opgegroeid in Lunteren. Begin 1980 zijn wij door het werk van mijn man in het Land van Heusden en Altena terecht gekomen en wonen nu sinds kort in Dussen. Ik ben getrouwd en heb drie volwassen kinderen.

In 2007 kwam ik in aanraking met Reiki, ik had al eens een kennismakingssessie meegemaakt en was hiervan erg onder de indruk. Ik die tijd was ik op zoek naar meer verdieping en zocht dit in de hoek van spiritualiteit. Ik ontmoette Jolanda Ouburg, kende haar al langer en wist niet dat zij Reiki-master was. Bij haar heb ik Reiki 1 en later in 2008 ook Reiki 2 gevolgd.

Door Reiki volledig in mijn leven toe te laten werd het verlangen om zelf Reiki-master te worden werd steeds sterker. Ik was niet gelukkig met het werk dat toen deed, het paste niet meer bij mij. Ik wil mijn beroep gaan maken van wat ik vanuit mijn diepste verlangen wil. Mijn eigen Reiki praktijk, behandelingen geven, cursussen geven, oefenavonden aanbieden, informatie geven over Reiki. De afgelopen 1 ½ jaar heb ik de master opleiding gevolgd bij Jolanda. Op 22 augustus jl ben ik ingewijd als Reiki-master. Vanaf nu is het mogelijk om cursussen te volgen (zie agenda). Voor behandelingen ben je natuurlijk ook nog steeds van harte welkom.

Verder volg ik op het ogenblik een opleiding aan de Kleine Tiki in Breda voor Kunstzinnig Dynamisch Coach. Dit is een vierjarige opleiding en ik volg het derde jaar.