Cursussen

Op deze pagina vind je een beschrijving van alle cursussen die door mij worden gegeven. Mocht je vragen hebben over deze cursussen of wil je jezelf inschrijven voor een cursus, neem dan contact met mij op.

De tarieven van elke cursus kun je hier vinden.


Reiki 1

Wat leer je tijdens een Reiki1 cursus?

Deze cursus wordt gegeven volgens het systeem Usui Shiki Ryoho en dit houdt in:

  • De cursus bestaat uit 4 opeenvolgende dagdelen, ieder dagdeel is 3 uur.
  • Het geschiedenisverhaal wordt verteld.
  • Hoe je dmv handposities Reiki kunt ontvangen en kunt geven.
  • Je maakt kennis met de 5 beginselen van Reiki.
  • Je ontvangt 4 inwijdingen.

Een Reiki cursus is voor iedereen toegankelijk, je hebt geen bepaalde voorkennis of vaardigheden nodig. Als je een cursus bij mij gevolgd hebt, bied ik 1 keer per 6 weken een oefenavond aan.

Wil je meer informatie over een cursus bel dan gerust. Je kunt dan de praktijk bekijken, je vragen stellen en een stoelbehandeling krijgen.

Voor cursus data, zie mijn agenda. Als je geen passende datum kan vinden, neem dat contact op en dan plannen we een andere datum.


Reiki 2

Het is niet vanzelfsprekend dat je na je Reiki 1e graad een Reiki 2e graad cursus gaat doen. Reiki 1e graad is een afgeronde opleiding. Als je verlangt naar meer verdieping, persoonlijke en spirituele ontwikkeling dan is Reiki 2 een logische stap.

Wat leer je tijdens een Reiki2 cursus? Ook deze cursus wordt gegeven volgens het systeem Usui Shiki Ryoho, dit houdt in:

  • De cursus bestaat uit 4 dagdelen.
  • Je leert de symbolen die bij Reiki 2 horen.
  • Je ontvangt 1 inwijding.
  • Je leert hoe je de symbolen kan gebruiken.

Deze cursus wordt individueel gegeven en na een gesprek wordt de juiste datum hiervoor vastgesteld.


Reiki 3

Ben je van plan om Reiki professioneel toe te gaan passen, dan kun je een opleiding tot Reikimaster volgen. Dit is een opleiding die minstens een jaar duurt. Wil je hier meer informatie over neem dat contact op en dan kan ik je in contact brengen met Reikimasters, die deze opleiding geven.


Reiki Oefenbijeenkomsten

Heb je een Reiki cursus bij mij gevolgd, dan is het mogelijk om samen met andere cursisten te oefenen. Onder het genot van een kopje thee worden ervaringen uitgewisseld en kun je vragen stellen. Daarna gaan we behandelen, iedereen geeft en ontvangt een behandeling.

De avond begint om 19.30 uur en we eindigen om 22.00 uur.
De kosten voor deze avond zijn € 6,00, voor datums zie agenda.

Graag van te voren opgeven ivm ruimte.