Nieuwsbrief

Januari 2015

Ik wens iedereen een heel mooi en gezond 2015 toe.

Ook dit jaar is het weer mogelijk om een cursus of behandeling te bespreken in mijn praktijk. De nieuwe datums voor de cursussen staan weer in mijn agenda en mocht je niet op de datums kunnen neem dan gerust contact op en dan kunnen we een passende datum kiezen.

Ook is het nog steeds mogelijk om een kennismaking behandeling te bespreken tegen een gereduceerd tarief. Je betaalt dan 20 euro voor een hele behandeling en je krijgt dan informatie en kunt ook vragen stellen. Het schept geen verplichting tot het volgen van een cursus. Je bent van harte welkom!

De mogelijkheid voor gewone behandelingen blijft gewoon bestaan. De tarieven hiervoor zijn 20 euro per half uur en 40 euro voor een hele behandeling van een uur.

Oktober 2014

Er staan weer nieuwe cursussen gepland voor de zomer, zie agenda.

Heb je interesse om Reiki te gaan leren, is het fijn om eerst een keer een behandeling te bespreken om te ervaren wat Reiki is. Je kunt je vragen stellen en meer informatie over de cursus krijgen. Dit najaar kun je deze behandeling bespreken tegen een gereduceerd tarief van 25 euro. De behandeling duurt ongeveer een uur. Dit schept geen verplichting tot het volgen van een cursus. Je bent van harte welkom.

De mogelijkheid voor gewone behandelingen blijft gewoon bestaan. De tarieven hiervoor zijn 20 euro per half uur en 40 euro voor een hele behandeling van een uur.

Juni 2013

Er staan weer nieuwe cursussen gepland voor de zomer, zie agenda. Mocht je wel geïnteresseerd zijn in een cursus en staat er geen passende datum bij, dan kun je altijd contact met mij opnemen en kunnen we een andere datum plannen.

Het afgelopen jaar heb ik mij vooral bezig gehouden met het geven van Reiki- behandelingen in het verpleegtehuis het Gasthuis in Gorinchem. Samen met mijn collega Jolanda Ouburg geven wij daar ieder twee dagen in de week behandelingen aan bewoners en ook aan medewerkers. Wij zijn heel blij dat wij met Reiki aanvullende zorg kunnen aanbieden. Op deze manier wordt Reiki steeds meer bekend in de zorg en ook dat het resultaat heeft. Het wordt vaak als diepe ontspanning er varen en ook zien wij andere positieve resultaten. Wil je hierover meer informatie neem dan gerust contact op.

Ook is het mogelijk om behandelingen te bespreken van een uur of een half uur. De tarieven hiervoor zijn 20 euro voor een half uur en 40 euro voor één uur.


Januari 2012

Begin januari zijn wij verhuisd naar Dussen. Het huis waar we nu wonen biedt veel mogelijkheden, op de benedenverdieping is een mooie grote praktijkruimte, waar Reiki praktijk Wu Wei vanaf nu gevestigd is. Je kunt Reikibehandelingen bespreken en ook Reiki cursussen volgen. (zie behandelingen en cursussen).

Ook ben ik begin januari lid geworden van de NVRM, Nederlandse Vereniging van Reiki Masters (zie links). Deze vereniging biedt Reiki master aan om elkaar te ontmoeten, te inspireren, bijscholing en problemen te bespreken en vele andere mogelijkheden. Samen staan we sterk om Reiki uit te dragen en meer bekendheid te geven.

Ben je geïnteresseerd neem dan contact op en dan kan ik je verwelkomen in mijn nieuwe praktijk.


Augustus 2011

Op 22 augustus heb ik mijn master opleiding afgerond en vanaf die datum mag ik mij Reiki master noemen. Ik start nu met het geven van Reiki cursussen. Als je belangstelling hebt, nodig ik je uit om langs te komen voor een kennismaking. Dit is gratis, je kunt je vragen stellen onder het genot van een kopje thee en je ontvangt een stoelbehandeling.

Ook is het mogelijk om een behandeling te bespreken en om te vieren dat ik Reiki master ben geworden, krijg je korting op een behandeling. De kosten bedragen nu € 25, de actie duurt t/m oktober.

Zie mijn agenda voor alle beschikbare data.

Je bent van harte welkom.


Februari 2011

Op 26 februari is er een inloopmiddag geweest. Er werd een stoelbehandeling aangeboden en je kon de praktijk bekijken, dit alles onder het genot van een kopje koffie of thee.

We waren verheugd dat er zoveel belangstelling was. We willen iedereen hiervoor bedanken en ook voor de leuke attenties.

Als je dit allemaal gemist hebt en toch een keer langs wil komen voor informatie of om de praktijk te bekijken, bel dan gerust voor een afspraak.

Op 2 mei as is er een informatie avond over Reiki behandelingen en Reiki cursussen in de Praktijk. Er wordt ook een gratis stoelbehandeling aangeboden. Graag aanmelden voor deze avond in verband met ruimte.